måndag 18 mars 2013

Mår såååå mycket bättre idag!

Beben och jag tog samma till frukost idag ;) Gillar inte vanlig havregrynsgröt. Men den här gröten är mild och helt ok. Osötad och med smak av äpple. Ska nog toppa med några bär också, blev lite tråkig annars. Bebben tar D-droppar och jag lite krossad kalk-och d-viatamintablett ;) 1 dl va en alldeles lagom stor portion!

ÄNTLIGEN. Idag känner jag mig riktigt bra. Visst. När jag anstränger mig, eller har min hoppandes knådandes åttamånaders bebbe i famnen, så känner jag att jag är nyopad. Men idag är det inte längre direkt obehagligt att dricka och framförallt ORKEN är tillbaka. Jag orkade träffa en kompis och sitta på stammisfiket med en cortado (och en nutrilett förstås) och prata skit i flera timmar. Låter kanske inte så ansträngande, men igår hade jag inte orkat det. Sen gick jag säkert en timme i centrum och kikade i butiker. Visst känner jag mig lite trött när jag kommer hem, men inte så att jag måste lägga mig. Utan bara som vanligt.

Idag har jag också börjat överge sopporna :P
Imorgon startar min purévecka, men redan idag körde jag gröt till frukost och en knäckemacka med philadelphia gräslök till mellis. Gick jättebra :) Har en Felix-soppa att göra slut på, så det blir några soppmål nu på eftermiddagen och kvällen, men annars hade jag nog bara kört med puré idag. Sååå nice att få tugga igen :)

Nu ska jag ut i snöstormen (serious ??!!? Vart kommer den här snön ifrån?!?) och hämta Storebror från dagis. Sen blir det lite påskpyntning på eftermiddagen!

I am back on track!

2 kommentarer:

  1. Härligt! Du börjar komma på banan. Allt blir bättre när man börjar äta. Bara man inte äter för fort. I morgon ärdet 4 veckor sen jag opade mig och jag mår så jäkla bra. dessutom är såren helt läkta och syns inte :) Kram

    SvaraRadera
  2. låter bra jag gjorde min op på St Görans den 14 mars, kämpar med flytet och kommer inte upp till mer än 13-14 dl ser fram emot pure o få tugga lite Lycka till

    SvaraRadera